ERZURUM / PALANDÖKEN - Sakıpefendi İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Okuluz Enerji Verimliliği Kulübü danışman öğretmenleri Elif ERDEM MUTİ, Bünyamin ŞİMŞEK ve Sümeyye KANSIZ tarafından öğrencilerimize enerji verimliliği konusunda bilinç geliştirmek amacıyla etkinlikler düzenlendi.

Ara

Okulumuz öğrencilerinden Mune NADDAF Genç Nida Hafızlık Yarışması'nda il birincisi olmuştur.

Ara

Öğrencilerimizin gelişim dönemi özellikleriyle ilgili bilgi sahibi olması amacıyla Okul Psikolojik Danışmanı Nurseven Kağızmanlı tarafından 7. ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik “Ergenlik Dönemi” semineri gerçekleştirildi.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Yıldız ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Orhan Beyazlı okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizle görüştü.

Ara

Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda okulumuz öğrencilerinden Emre KARADAYI il ikincisi olmuştur.

Kas

12 Kasım Afet Eğitimi Hazırlık Günü Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından eğitim verildi. Eğitim sonrası deprem tatbikatı yapıldı.

Kas

Sakıpefendi İmam Hatip Ortaokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Topalntısı yapıldı.

Gündem:

1. Açılış ve yoklama,
  2. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması,
  3. Divan heyetinin seçimi,
  4. Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarının ibrası,
  5. Yönetim ve Denetim Kurulu seçimi,
  6. 2023-2024 Eğitim öğretim yılı tahmini bütçenin sunulması,
  7. Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna yetki verilmesi,
  8. Kapanış.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlama Etkinlikleri kapsamında okulumuzda program yapıldı ve okul köşesi oluşturuldu.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Çevre Bilinci oluşturma etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileriyle ''Çevremizi temiz tutalım, hayatı yaşanır kılalım'' etkinliği yapıldı.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuzda program düzenlendi.

Eyl

Okulumuzda Rehber Öğretmenimiz Nurseven KAĞIZMANLI tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 5.sınıf öğrencilerimize oryantasyon eğitimi kapsamında ''Okulumuza Hoşgeldin'' etkiniği yapıldı.