ERZURUM / PALANDÖKEN - Sakıpefendi İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda 8. sınıf öğrencilerimizle geçen sene İmam Hatip Ortaokullarindan mezun olan 9. Sınıf öğrencileri için iftar programı düzenlendi.İftar yemeğine okulumuz 8. sınıf öğrencileri ve okul öğretmenlerimiz, 2022-2023 eğitim öğretim döneminde İmam Hatip Ortaokullarindan mezun olan öğrenciler ve öğretmenleri katıldı.Yoğun bir katilimin olduğu programda okulumuz öğrencileri ile lisedeki öğrencilerimizin tanışması ve kaynasmaları sağlandı. İftar programınin yapılmasında emeği geçen başta Okul Müdürümüz Nihat DÜZENLİ ' YE  ve hayırseverlere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda yapılan denemelerde dereceye giren öğrencilerimizi Erzurum Bilim Merkezi'ne götürdük. Öğrenclerimiz Planateryum'da video gösterisini izledikten sonra atölye çalışmasına katıldılar.

Mrt

Kütüphane Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle Erzurum İl Halk kütüphanesini ziyaret ettik. Görevlilerle birlikte kütüphaneyi gezen öğrencilerimiz sonrasında burada çeşitli aktiviteler yaptılar. Ayrıca okulda da arkadaşlarına kitap tanıtımında bulundular.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize teknoloji bağımlılığı ve bununla mücadele semineri verildi

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde okulumuzda yapılan programda aynı zamanda Erzurum 'un Kurtuluşu ve İstiklal Marşının kabulünü de kutladık.

Mrt

Okulumuz mescidinde kılınan cuma namazlarını ve cuma hutbelerini  öğrencilerimiz kıldırıp okuyorlar.

Mrt

Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla okulumuzdaki kız ve erkek hafız öğrencilerimiz mukabele okuyorlar. Mukabele etkinliğimize öğretmen ve öğrencilerimizin yüksek katılımı oluyor.

Mrt

Öğrencilerimizle kızak etkinliği yaptık. Kışın son günlerini kızak kayarak geçiren öğrencilerimizin mutluluğu görülmeye değerdi.

Mrt

Okulumuzda "İstiklâl Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü "kapsamında İstiklâl Marşı'nı güzel okuma yarışması yapıldı.Yarışmaya öğrenciler tarafından yoğun bir katılım  oldu.Okulumuz çok amaçlı salonunda yarışmanın finali yapıldı.Finale kalan tüm öğrencilere "Katılım Belgesi" verildi. Jürinin puanlaması sonucunda dereceye giren öğrencilerimiz şu şekildedir:

1. Olan öğrencimiz Musab Çağrı NARMANLI,

2. Olan öğrencimiz Aslıhan Gökçe BEYAZLI,

3. Olan öğrencimiz ise Ravzanur KOÇ olmuştur.

Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri Okul Müdürü Nihat DÜZENLİ tarafından verildi.Yarışmanın yapılmasında emeği geçen Okul idaresine, Türkçe öğretmenlerimize, Müzik öğretmenimize ve Bilişim öğretmenimize teşekkür ederiz .Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okul Müdürümüz Nihat DÜZENLİ; öğretmenlerimizle TEKNOFEST ve TÜBİTAK projeleri hakkında bilgilendirme yaptı. Proje fikirleri ve yapılabilecekler hakkında öğretmenlerimizin de kendi görüş ve önerilerini paylaştıkları verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Şbt

LGS sınav temposundaki öğrencilerimiz İstanbul'daki tarihi güzellikleri gezerek moral depoladılar. Gezdirdiğimiz tarihi mekanların geçmişi ve mimarisi hakkında da öğrencilerimizi bilgilendirdik. "Büyük Çekmece İmam Hatipler Birliği Önder Vakfı "pansiyonunu öğrencilerimize açarak bizleri misafir etti. Kendilerine teşekkür ederiz. Ayrca bize araç temin eden "Üsküdar Belediyesi"'ne ve yakıtımızı karşılayan "Palandöken Belediyesi"' ve "Yakutiye Belediyesi" ne de teşekkürü borç biliriz.

Şbt

8. sınıf öğrencilerimiz için İstanbul'da gezi düzenlendi.

Ock

Okuluz Enerji Verimliliği Kulübü danışman öğretmenleri Elif ERDEM MUTİ, Bünyamin ŞİMŞEK ve Sümeyye KANSIZ tarafından öğrencilerimize enerji verimliliği konusunda bilinç geliştirmek amacıyla etkinlikler düzenlendi.

Ara

Okulumuz öğrencilerinden Mune NADDAF Genç Nida Hafızlık Yarışması'nda il birincisi olmuştur.

Ara

Öğrencilerimizin gelişim dönemi özellikleriyle ilgili bilgi sahibi olması amacıyla Okul Psikolojik Danışmanı Nurseven Kağızmanlı tarafından 7. ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik “Ergenlik Dönemi” semineri gerçekleştirildi.